dissabte, 6 de desembre del 2014

Cabrerés 2014 curta

Dades tècniques de la sortida d'aquest matí  6/12/2014




Quin Equip !!! L'un amb les fotos l'altre amb els vídeos y el de la mecànica, el dels riures !!! Això cracks a estat una sortida estupenda !!!! També a estat el dia que he vist més fang i aigua de la meva vida, però ha set una experiència de nassos! ;)

Zezu space






DH space


























































Espacio vídeos







Clicar en más información para acceder ALBUM DE FOTOS JOSEP






















































































4 comentaris:

Sergi ha dit...

Han pasado unas horas y ya he podido examinar todas mis emociones del dia anterior.lLa ruta estaba lejos, el dia era gris y fria,pero la ilusion por empezar podia con todo.Empecemos en Cantonigros,era bajada hasta Esquirol, era un coriol entretenido y con algun charco de agua, nos mogemos los pies, yel frio se apodero de mi que no me dejo hasta el final, lo pase muy mal, fatal.Hago menoria y no recuerdo haber hecho una ruta con tanta agua y barro, que al final fue la cereza del pastel.Que RUTA.,fue guapisima con unas vistas espectaculares y con nos compañeros magnificos

Unknown ha dit...

Por lo que se ve una ruta muy guapa.Las fotos muy buenas,la del pantano espectacular,bueno la de DH tambiennn.En primavera con el terreno mas seco, hay que repetirla.

M@rc ha dit...

Com he gaudit companys !!!! La ruta tot i les inclemències del terreny a valgut molt la pena, ja que a mi m'agrada molt el tema descobrir llocs nous!!! Ja ho sabeu!!!! La companyia un 11 !!! Ja que a mes dels de sempre s'han apuntat un parell de companys de luxe !!!

El vídeo a quedat guapo, molt guapo!

I en molt moments de la ruta he vist els companys gaudir a tope! I això per mi no te preu.

L'estreno de la talas .... Sense comentaris.... FLOWWW !!!

Fins aviat cracks ;)

M@rc ha dit...

M'hen descuidava Les FOTACAS que feu .... Són l'Hòstia !!!! Merci màquines